Domů
 

ARCHIV AKCÍ - nové shora

MARSEILLE - zájezd  
 

  MARSEILLE - zájezd   19.03.2019   
LETIŠTĚ V.HAVLA

Další náš letecký zájezd ! Tentokrát již 7-ti denní, abychom vše v klidu prožili ! Opět v úzkém kruhu přátel a našeho skvělého průvodce poznáme i procítíme tentokrát MARSEILE - 2. největší město Francie a naprosto odlišné od Paříže. Tradičně si vychutnáme město i zemi nikoli jako turisté, ale jako místní obyvatelé díky celkovému pojetí zájezdu = milá parta, ubytování přímo v centru, společná posezení ráno, na oběd, večer a průvodce s námi zde vše celý den prožívající. A to vše za fajn cenu. A co je významné -  časy našich letů vždy vybíráme co nejpříjemnější. Také včas před odletem společně posedíme v restauraci na info-schůzce, kde se v klidu vše probere :-)  Samozřejmě tradičně zájezd nafotíme a poté přidáme na web pro vzpomínku účastníků i pro ukázku všem členům PRAGOS klubu. Těšíme se !!!  
MARSEILLE  www
1. DEN - Přílet odpoledne, procházka přístavem s Radnicí, katedrálou Notre Dame a vyhlídka ze střechy Muzea moderního umění.
2. DEN
- Dopoledne výstup k Notre Dame de la Garde, odpoledne výlet lodí na ostrovní pevnost Iff.
3. DEN - 
Procházka po bulvárech Canabiere  k Triumfálnímu oblouku s Marseillesou a odjezd z nádraží vlakem do Aix en Provence (fontány), Notre Dame, Radnice s hodinami, Palác Vendome, Mirabeau, ateliéry Paula Cézana  a Victora Vasarelyho 
4. DEN - Procházka po nábřeží s ochutnávkou bujabézy a volno na plážích.
5. DEN - Návštěva Muzea výtvarného umění a přístavní čtvrti s centrem Červeného kříže a Charity + volno na nákupy.
6. DEN - Volný čas, odpoledne odlet do Prahy

PRAGOS + Ing.Stěnička

Václav Vaněček
klub@pragos.cz 736489297